Veranda zeist

Een overwoekerde tuin omgetoverd tot een fijne plek om buiten te zijn in zowel zomer als winter.

Bij het zien van deze tuin begonnen mijn handen te jeuken van het vele achterstallig onderhoud. Zowel onkruid als weinig overzicht zorgde voor een rommelig geheel. 

 

Samen met de klant hebben we gekeken naar mogelijkheden om zijn tuin een opfrisbeurt te geven.  Met als voornaamste doel: een ruimtelijk gevoel creëren en de tuin weer te zien als een fijne plek om tijd door te brengen. 

De klant heeft zelf gezorgd voor het aanleveren van het tuinhuisje, deze hebben wij gedemonteerd bij de oude eigenaar en opnieuw opgebouwd op de juiste plek. Na het plaatsen van dit huisje konden we beginnen met de aangebouwde veranda. 

 

De veranda is geheel naar wens tot stand gekomen, een boom die in de ‘weg’ stond hebben we op een subtiele manier meegenomen in het ontwerp. Na het plaatsen van heaters kan er zelfs in de winter gebruik gemaakt worden van de tuin.

 

Op de foto’s is ook de nieuwe veranda te zien, een vervolgopdracht na het plaatsen van het tuinhuis. 

 

Tijdens een prettige kennismaking zijn onze wensen op tafel gelegd en hebben we samen geïnventariseerd,  omdat het ook op persoonlijke vlak direct klikte kreeg Peter van ons het volledige vertrouwen. De aanpak van Peter is voortvarend en duidelijk, hij communiceert goed en is transparant over materiaal en kosten. De onderlinge samenwerking met Christian, de hovenier, was fantastisch en had een positieve uitstraling naar ons. We zijn zo tevreden over de kwaliteit en prijs van het werk en de werkinstelling dat we inmiddels spreken over een vervolgopdracht: een open veranda aan het huis. Kortom een uiterst plezierig en resultaatvol contact, waar we positief op terugkijken.

Frits & Janneke Koster-van Leerdam, Zeist