Veenendaal

Dakopbouw, plaatsen van nieuwe pui & interieur

In Veenendaal heb ik vrijwel van begin tot eind een verbouwing mogen begeleiden. Er is nieuwe pui geplaatst, een dakopbouw gerealiseerd, en er verschillende interieur oplossingen gecreëerd waaronder een betonnen aanrechtblad.

Meer foto's van dit project zullen snel volgen!

before

After

Dakopbouw

De grootste verandering wat we tijdens dit project hebben gedaan is het bouwen van een volledige dakopbouw. De eerste verdieping van dit huis bestond in de vorige staat uit een slaapkamer en badkamer, dit hebben door middel van deze dakopbouw uitgebreid naar 3 slaapkamers en een ruime badkamer. 

pui 4,5 meter

Een standaard achtergevel bestaande uit deur en klein raam vervangen voor een pui van 4,5 meter. Na een dag voorbereiding, onder andere door het plaatsen van stalen latei,  zat deze pui er binnen een mum van tijd in. Het resultaat is een keuken en leefruimte vol lichtinval.

Interieur

Beton kan een hele leuke, industriële touch geven aan het interieur, zowel binnen als buiten. In Veenendaal creëerde we een keukenblad en spoeleiland op maat. Na het maken van een mal en het storten van het beton, is het aanrecht na 48 uur klaar om ontkist te worden. Afwerken met een sealing of impregneer spray en de keuken was voorzien van een op maat gemaakt aanrechtblad. 

Om de ruimte in de woonkamer zo groot mogelijke te laten ogen maakte van simpele ikea kasten een zwevend meubel over de hele breedte van de kamer, waar ook heerlijk op gezeten kan worden.